Picur-lak (“wee-house”)

Picur-lak is placed at the very end of a small village Gödörháza, near Magyarszombatfa which is famous from hand made local potteries. Downstairs of the renovated cottage there is an open space for cooking, eating and getting together in front of the fireplace in the winter season.

At the back of the house there is a bedroom with double bed and the bathroom. Altogether four persons can be accommodated with the additional two beds on the gallery.

In front of the house there is a terrace. A playground, an open fireplace and a shady shed give a chance to eat, play and relax outside.

Pets are also welcomed.

Price: From 60 to 100 € per house per night depending on season and number of guests.

Galery
Booking

Pajtaház (“shed-house”)

The Pajtaház can be found in the highest point of Őriszentpéter in Galambosszer,

Downstairs you can cook, eat and get together in the kitchen area. Next to the kitchen there is a bathroom with a wooden tub shower. Going upstairs to the roofspace there are two bedrooms: the bigger one with a double bed, and the small one with two single beds. An extra bed for a child can be placed.

The huge garden ends in the forest. Under the shady trees you can rest on loungers while the masters of cooking prepare the dinner above the open fire pit. Pets are welcome but please be aware that the garden is not fenced off.

Price: From 60 to 100 € per house per night depending on season and number of guests.
The house is heated by a wood-burning stove, so in winter time please ask for our tailored offer.

Galery
Booking

Opening shortly: Malomgát Ház (“mill-dam-house”)

Őrimagyarósdon készülőben a Malomgát Ház, megnyitására tavasszal kerülhet majd sor.

A házban három szoba – a romantikus fehér szoba egy franciaággyal, a nagyszoba franciaággyal és egy különálló ággyal, valamint társalgósarokkal, a kisszoba szintén egy franciaággyal és egy különálló ággyal összesen 8 fő pihenését szolgálja. A házhoz egy fürdőszoba és felszerelt konyha tartozik.

A kerti tóra néző terasz ad otthont a beszélgetéseknek a hosszú nyári estéken. A kertben tűzrakóhely várja a mesterszakácsot, miközben a gyerekek a kis játszóházat vehetik birtokba, vagy a trambulinon ugrálhatnak.

A ház sarkától indulva a Malomgát tanösvény a Vadása tóig vezet, gyalogosan és kerékpárral is járható. A sík terepen az árnyas ösvényen a tó kényelmes sétával 20 perc alatt elérhető. A tónál strand, éttermek, vagy akár horgászási lehetőség is van.

Pets are also welcomed.