Picur-lak (“wee-house”)

Picur-lak is placed at the very end of a small village Gödörháza, near Magyarszombatfa which is famous from hand made local potteries. Downstairs of the renovated cottage there is an open space for cooking, eating and getting together in front of the fireplace in the winter season.

At the back of the house there is a bedroom with double bed and the bathroom. Altogether four persons can be accommodated with the additional two beds on the gallery.

In front of the house there is a terrace. A playground, an open fireplace and a shady shed give a chance to eat, play and relax outside.

Kisállatokat is fogadunk, 1500 Ft / négyláb / éj

Price: 23 000 – 39 000 Ft / ház / éj létszámtól és szezontól függően.

NTAK azonosító: MA21000646

Galery
Booking

Malomgát Ház

Őrimagyarósdon elkészült a Malomgát Ház, megnyitottunk, szeretettel várunk benneteket!

A házban három szoba – a romantikus fehér szoba egy franciaággyal, a nagyszoba franciaággyal és egy különálló ággyal, valamint társalgósarokkal, a kisszoba szintén egy franciaággyal és egy különálló ággyal összesen legfeljebb 8 fő pihenését szolgálja. A házhoz egy fürdőszoba és egy jól felszerelt konyha tartozik. A házat nagyobb családoknak, több generáció együtt töltött pihenésére ajánljuk.

A kerti tóra néző terasz ad otthont a beszélgetéseknek a hosszú nyári estéken. A gyerekek a kis játszóházat vehetik birtokba.

A ház sarkától indulva a Malomgát tanösvény a Vadása tóig vezet, gyalogosan és kerékpárral is járható. A sík terepen az árnyas ösvényen a tó kényelmes sétával 20 perc alatt elérhető. A tónál strand, éttermek, vagy akár horgászási lehetőség is van.

Kisállatokat is fogadunk, 1500 Ft / négyláb / éj

Price: 28 000 – 51 000 Ft / ház / éj létszámtól és szezontól függően.

NTAK azonosító: MA23077628

Galery
Booking

Pajtaház (“shed-house”)

The Pajtaház can be found in the highest point of Őriszentpéter in Galambosszer,

A ház földszintjén a tágas étkező-konyha villanytűzhellyel és kis hűtőszekrénnyel felszerelt, az étkezések, beszélgetések helyszíne. Mellette helyezkedik el a zuhanyozós fürdő. A tetőtérben egy franciaágyas és egy kétágyas kis hálószobában négy fő alhat kényelmesen. Szükség esetén egy kisgyermeknek pótágyat tudunk biztosítani. A házat télen cserépkályhával fűtjük.

The huge garden ends in the forest. Under the shady trees you can rest on loungers while the masters of cooking prepare the dinner above the open fire pit. Pets are welcome but please be aware that the garden is not fenced off.

Price: 23 000 – 39 000Ft / ház / éj létszámtól és szezontól függően.

Kisállatok 1500 Ft / négyláb / éj

NTAK azonosító: MA21000745

Galery
Booking