Picur-lak

A fazekasoknak otthont adó Magyarszombatfához tartozó Gödörházán, a falu szélén található Picur-lakunk. A felújított parasztház alsó szintjén egylégterű nappali, konyha, étkező a társas együttlétek színtere, melyet a téli időszakban a kandallóban ropogó fahasábok még hangulatosabbá tesznek.

A ház hátsó részében franciaágyas hálószoba és zuhanyozós fürdőszoba helyezkedik el. A galériás tetőtérben elhelyezett további két ággyal együtt összesen négy személy pihenését, kikapcsolódását szolgálja a ház.

A ház előtt terasz, a kertben játszótér, tűzrakóhely, és fedett pajta nyújt lehetőséget szabadtéri étkezésre, játékra, pihenésre.

Kisállatokat is fogadunk, 1500 Ft / négyláb / éj

Árak: 23 000 – 39 000 Ft / ház / éj létszámtól és szezontól függően.

NTAK azonosító: MA21000646

Galéria
Foglalás

Malomgát Ház

Őrimagyarósdon elkészült a Malomgát Ház, megnyitottunk, szeretettel várunk benneteket!

A házban három szoba – a romantikus fehér szoba egy franciaággyal, a nagyszoba franciaággyal és egy különálló ággyal, valamint társalgósarokkal, a kisszoba szintén egy franciaággyal és egy különálló ággyal összesen legfeljebb 8 fő pihenését szolgálja. A házhoz egy fürdőszoba és egy jól felszerelt konyha tartozik. A házat nagyobb családoknak, több generáció együtt töltött pihenésére ajánljuk.

A kerti tóra néző terasz ad otthont a beszélgetéseknek a hosszú nyári estéken. A gyerekek a kis játszóházat vehetik birtokba.

A ház sarkától indulva a Malomgát tanösvény a Vadása tóig vezet, gyalogosan és kerékpárral is járható. A sík terepen az árnyas ösvényen a tó kényelmes sétával 20 perc alatt elérhető. A tónál strand, éttermek, vagy akár horgászási lehetőség is van.

Kisállatokat is fogadunk, 1500 Ft / négyláb / éj

Árak: 28 000 – 51 000 Ft / ház / éj létszámtól és szezontól függően.

NTAK azonosító: MA23077628

Galéria
Foglalás

Pajtaház

A Pajtaház Őriszentpéter legmagasabb pontján, Galambosszeren található.

A ház földszintjén a tágas étkező-konyha villanytűzhellyel és kis hűtőszekrénnyel felszerelt, az étkezések, beszélgetések helyszíne. Mellette helyezkedik el a zuhanyozós fürdő. A tetőtérben egy franciaágyas és egy kétágyas kis hálószobában négy fő alhat kényelmesen. Szükség esetén egy kisgyermeknek pótágyat tudunk biztosítani. A házat télen cserépkályhával fűtjük.

A hatalmas kert az erdőben végződik, az árnyas fák között tűzrakóhely várja a bográcsozás mestereit. Kisállatokat is szívesen látunk, a gazdik figyelmébe ajánljuk viszont, hogy a kert nincs bekerítve.

Árak: 23 000 – 39 000Ft / ház / éj létszámtól és szezontól függően.

Kisállatok 1500 Ft / négyláb / éj

NTAK azonosító: MA21000745

Galéria
Foglalás