Picur-lak

A fazekasoknak otthont adó Magyarszombatfához tartozó Gödörházán, a falu szélén található Picur-lakunk. A felújított parasztház alsó szintjén egylégterű nappali, konyha, étkező a társas együttlétek színtere, melyet a téli időszakban a kandallóban ropogó fahasábok még hangulatosabbá tesznek.

A ház hátsó részében franciaágyas hálószoba és zuhanyozós fürdőszoba helyezkedik el. A galériás tetőtérben elhelyezett további két ággyal együtt összesen négy személy pihenését, kikapcsolódását szolgálja a ház.

A ház előtt terasz, a kertben játszótér, tűzrakóhely, és fedett pajta nyújt lehetőséget szabadtéri étkezésre, játékra, pihenésre.

Kisállatokat is fogadunk.

Árak: 29 000 – 45 500 Ft / ház / éj létszámtól és szezontól függően.

Galéria
Foglalás

Hamarosan nyitunk: Malomgát Ház

Őrimagyarósdon készülőben a Malomgát Ház, megnyitására tavasszal kerülhet majd sor. Még a kertkapu hiányzik, és a minősítési eljárást után nyithatunk.

A házban három szoba – a romantikus fehér szoba egy franciaággyal, a nagyszoba franciaággyal és egy különálló ággyal, valamint társalgósarokkal, a kisszoba szintén egy franciaággyal és egy különálló ággyal összesen 8 fő pihenését szolgálja. A házhoz egy fürdőszoba és felszerelt konyha tartozik.

A kerti tóra néző terasz ad otthont a beszélgetéseknek a hosszú nyári estéken. A kertben tűzrakóhely várja a mesterszakácsot, miközben a gyerekek a kis játszóházat vehetik birtokba, vagy a trambulinon ugrálhatnak.

A ház sarkától indulva a Malomgát tanösvény a Vadása tóig vezet, gyalogosan és kerékpárral is járható. A sík terepen az árnyas ösvényen a tó kényelmes sétával 20 perc alatt elérhető. A tónál strand, éttermek, vagy akár horgászási lehetőség is van.

Kisállatokat is fogadunk.

Árak: 49 000 – 77 500 Ft / ház / éj létszámtól és szezontól függően.

Galéria
Foglalás

Pajtaház

A Pajtaház Őriszentpéter legmagasabb pontján, Galambosszeren található.

A ház földszintjén a tágas étkező-konyha villanytűzhellyel és kis hűtőszekrénnyel felszerelt, az étkezések, beszélgetések helyszíne. Mellette helyezkedik el a fadézsás-zuhanyozós fürdő. A tetőtérben egy franciaágyas és egy kétágyas kis hálószobában négy fő alhat kényelmesen. Szükség esetén egy kisgyermeknek pótágyat tudunk biztosítani. A házat télen cserépkályhával fűtjük.

A hatalmas kert az erdőben végződik, az árnyas fák között tűzrakóhely várja a bográcsozás mestereit. Kisállatokat is szívesen látunk, a gazdik figyelmébe ajánljuk viszont, hogy a kert nincs bekerítve.

Árak: 29 000 – 45 500Ft / ház / éj létszámtól és szezontól függően.

Galéria
Foglalás